Recomandarea zilei din tenis de la Razvan – 19.07.2019

Cu Jarry am inceput, cu Jarry continuam.

Un examen important de data aceasta intr-un meci de 50-50, cu toate ca bookmakerii il dau favorit pe Chardy.

Clar, pe Jarry l-am urmarit in 2 meciuri, a avut un joc solid insa de multe ori nu stii ce-l apuca pentru 2-3 minute cand parca-si pierde busola si atunci parca uita tot tenisul pe care il stie.

Are in fata un adversar periculos. Jeremy Chardy a fost, este si va fi un jucator de care imi place foarte mult.
Cu un arsenal de lovituri destul de important, francezul nu si-a atins niciodata adevaratul potential dupa parerea mea.

Totusi, daca tot ne-am apucat de Nicolas, hai sa terminam cu el..cu bine.

Ei bine, recunosc, primul instinct a fost de over la game-uri la acest meci. Insa cu chilianul in teren chiar nu stii unde se poate duce acest meci avand in vedere match-up-ul cu Jeremy.

A avut un joc de serviciu solid, cu toate ca a servit destul de multe duble. Doua partide a jucat la Bastad, prima cu Laaskonen, a servit 5 duble greseli pentru ca mai apoi, in fata unuia dintre favoritii gazdelor, in fata lui Mikael Ymer, a servit 4 duble greseli, din nou, meci de 2 seturi.

Indiferent ca vom avea parte de un meci lung sau nu, in conditiile in care Jarry nu l-ar nimici pe Chardy, un 6-2, 6-1, ceva de genul, cred ca linia la duble greseli este destul de buna.

Over 2,5 duble greseli pe chilian la o cota de 1.87 la Betano suna bine. Se prea poate sa fie un meci lung si atunci cota are si mai mult value.

8/10