Connect with us

Recomandat

Cota 28.00 pentru gol marcat in Anglia vs. Belgia

Cota 28.00 pentru gol marcat in Anglia vs. Belgia

Joi, 28 iunie, de la ora 21:00, se joaca ultimul meci din faza grupelor de la Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Adversare vor fi Anglia si Belgia, doua dintre cele mai ofensive echipe de la aceasta editie de Cupa Mondiala. Ele isi vor disputa primul loc in grupa, dupa primele doua meciuri avand linii de clasament identice: 2 victorii si golaveraj 8:2.

Cota 28.00 pentru gol marcat in Anglia – Belgia

Jucatorii care isi deschid cont la agentia de pariuri online Betfair utilizand codul bonus ,,ZFBNEL” primesc o cota marita pana la 28.00 daca pariaza pe cel putin un gol marcat in meciul Anglia – Belgia.

Pentru a beneficia de aceasta cota, dupa deschiderea contului folosind codul mentionat anterior, jucatorii trebuie sa plaseze pe piata Sportbook un pariu simplu (o singura selectie), cu miza maxim 5 ron, pe selectia cel putin un gol marcat in meci. Nu vor fi luate in considerare pariurile celor care au mai avut cont pe Betfair, pariurile plasate pe piata Exchange, pariurile multiple, cele cu bani bonus sau cele pentru care s-a folosit Cash Out.

Ce trebuie sa stii despre cota 28.00 pentru gol marcat in Anglia – Belgia?

  • Daca pariul este castigator, castigurile din cota normala vor fi transferate in portofelul principal, iar castigurile din cota marita vor fi primite sub forma de bonus, in cel mult 24 de ore de la solutionarea pariului.
  • Bonusul este valabil timp de 30 de zile pe Sportbook.
  • Pentru a transforma bonusul in bani reali, acesta trebuie pariat o singura data, pe bilet simplu cu cota minim 1.2 sau pe bilete multiple in care cel putin o selectie trebuie sa aiba cota egala sau mai mare cu 1.20.
  • Jucatorul va primi in cont doar castigurile rezultate din parierea bonusului.
  • Nu vor participa la rulaj pariurile pe piata Exchange sau cele cu cota sub 1.20.

>>>CLICK AICI PENTRU COTA 28.00<<<

 

 

More in Recomandat