Connect with us

Promotii

Cota incredibila pentru victoria Romaniei in Suedia

preliminariile Euro 2020

Cota incredibila pentru victoria Romaniei in Suedia

Sambata, 23 martie, de la ora 19:00, pe Friends Arena din Stockholm, Romania va disputa primul meci din campania de calificare la Euro 2020, in compania Suediei.

Suedia, una dintre principalele contracandidate la cele doua locuri care duc la Turneul Final al Campionatului European, este vazuta ca favorita certa a acestui meci, in timp ce formatia noastra are cota 5.00 pentru o victorie. Totusi, casa de pariuri online Betfair ridica miza si crediteaza victoria tricolorilor cu cota 100.00, doar pentru jucatorii care deschid un cont inainte de inceperea meciului.

Suedia vine dupa o prestatie excelenta la Campionatul Mondial din Rusia unde a atins faza sferturilor de finala, dar si dupa castigarea grupei din Liga Natiunilor si accederea in primul esalon al competitiei. Selectionerul Romaniei, Cosmin Contra, mizeaza pe imprevizibilitatea si entuziasmul tinerilor cooptati in lot, dupa ce mai multi titulari s-au accidentat. El are ca reper si faptul ca in ultimul meci dintre cele doua echipe, amicalul disputat la Craiova acum un an, tricolorii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Dorin Rotariu.

Cum transformi 5 ron in 500 de ron cu cota incredibila pentru victoria Romaniei in Suedia?

  1. Deschide un cont Betfair de pe acest link dedicat.
  2. Foloseste la inregistrare codul promotional ZFBNIW.
  3. Efectueaza o depunere.
  4. Primesti cota 100 doar daca primul pariu plasat este unul simplu, pre-meci, cu miza maxim 5 ron, pe victoria Romaniei in meciul cu Suedia din 23 martie.

Nu rata cota 100! Pariaza Acum pe victoria tricolorilor! >>>

Pariul trebuie plasat la cota disponibila pe site. Poti plasa o miza mai mare pe aceasta selectie doar dupa ce plasezi pariul eligibil. Daca Romania castiga, vei primi 25 ron in portofelul principal ca bani cash, si, in decurs de 24 de ore, un freebet de 475 de ron. Bonusul este valabil 30 de zile si trebuie rulat o singura data, pe bilet simplu cu cota minim 1.20 sau pe bilet multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.

More in Promotii