Connect with us

Pariuri antepost

Pariuri antepost pentru câștigarea celor mai importante trofee din fotbalul european

Pariuri antepost pentru câștigarea celor mai importante trofee din fotbalul european

Cine va castiga Liga Campionilor, Europa League, Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1 si Liga 1? Vezi care sunt favoritele si cotele oferite de cei de la Betano!

1. Liga Campionilor 

Cei de la Betano o dau favorită pe Man. City cu o cota de 5.00. Daca crezi ca trupa lui Guardiola va câștiga trofeul click aici si pariază! 

Click aici pentru a a vedea ce cote au Liverpool, Barcelona, PSG, Bayern, Juventus sau Real Madrid!

2. Europa League

Bookmakerii o văd ușor favorita pe Man. United pentru a câștiga trofeul. Este urmată la mica distanță de Arsenal, Sevilla, Ajax sau Inter.

Vezi aici ce cota are CFR Cluj la câștigarea Europa League!

3. Anglia – Premier League

Liverpool a avut un parcurs incredibil in campionat reușind să obțină 49 de puncte din 17 victorii si 1 egal. Este urmată de Leicester cu 39 de puncte si de Man. City cu 38. Distanța această mare se reflectă si prin cota de 1.13 pe care Liverpool o are la câștigarea campionatului.

Click aici pentru a vedea ce cota are Man. City sa câștige Premier League.

4. Spania – La Liga 

Barcelona ocupă primul loc in La Liga cu 39 de puncte. Este urmată la scurtă distanță de Real Madrid cu 37 de puncte, însă bookmakerii o dau favorită destul de clară cu o cotă de 1.40.

Vezi aici ce cota are Real Madrid, Atl. Madrid, sau Sevilla.

5. Germania – Bundesliga 

Bayern deși ocupă locul 3 in campionat in acest moment este favorită destul de clar pentru câștigarea campionatului, cu o cota de 1.40. Bayern are 33 de puncte, la 2 puncte distanță de locul 2 ocupat de Gladbach si la 4 puncte distanță de primul loc ocupat de Leipzig.

Click aici pentru a vedea ce cote au Leipzig, Dortmund sau Gladbach.

6. Italia – Serie A

Din 2011 si pana in prezent Juventus a castigat campionatul de 8 ori consecutiv, iar acum este din nou favorită cu o cota de 1.45. In acest moment Juve ocupa poziția a 2-a in campionat la egalitate de puncte cu Inter Milano, 42 la număr.

Vezi aici ce cota are Inter, Lazio sau Roma.

7. Franța – League 1

Din 2012 si pana in prezent PSG a câștigat 6 titluri naționale, doar o singura dată “i-a fost furat” in 2016-2017 de Monaco. PSG este prima in campionat in acest moment, cu 45 de puncte, la 7 puncte distanță de Marseille, iar cota pentru câștigarea campionatului este una infimă de 1.003.

Vezi aici ce cota are si Marseille, Rennes sau Lille.

8. România – Liga 1

CFR Cluj rămâne in continuare favorită la câștigarea campionatului, cu o cota de 1.90 si este urmată la mica distanță de FCSB, care a avut un parcurs extraordinar in ultima perioadă.

Vezi aici ce cota are si FCSB, Astra, Craiova, Viitorul sau chiar Dinamo.

­

CITESTE SI

More in Pariuri antepost