Retrageri in 3 ore la BETANO

Retrageri in 3 ore la BETANO
Betano a pregatit o noua facilitate pentru clienti!

Retrageri in 3 ore la BETANO

Betano continua sa inoveze, iar anul 2021 le aduce pariorilor o noua facilitate. Daca pana acum o retragere de la Betano dura in jur de 6-7 ore, chiar mai mult uneori, ei bine timpul s-a redus considerabil. În mai putin de 3 ore, poti avea banii in cont!

Retrageri in 3 ore la BETANO

Ai reusit sa castigi Biletul Zilei si ai nevoie de bani in aceasta seara? Nu sunt probleme, deoarece noua functie Betano te ajuta sa ii ai in maxim 3 ore! Acest lucru se aplica atat castigurilor de la pariuri sportive, cat si celor din Cazinoul Betano.

Poti primi banii in doar 3 ore!

ATENTIE! Aceasta retragere rapida este valabila pentru cardurile VISA ce au fost emise in Romania de catre o banca ce detine optiunea VISA Direct. Astfel, dupa cum putem observa in lista de mai sus, o retragere de minimum 40 RON cu ajutorul unui astfel de card VISA, scurteaza la minim drumul banilor catre buzunarul tau.

In cazul celor care utilizeaza Skrill, Neteller sau Paysafe, nu exista motive de ingrijorare, deoarece banii ajung in aceeasi zi. Nu vor fi 3 ore, insa timpul estimat este unul destul de scurt. Singura optiune ce necesita cateva zile lucratoare,este cea a retragerii prin transfer bancar. In acel caz suma minima de retragere este 80 RON si dureaza intre 1 si 4 zile lucratoare.

Cine este Betano?

Betano reprezinta unul din cei mai importanti operatori online de pariuri ce opereaza pe teritoriul Romaniei. Brandul insa si-a continuat expansiunea, iar an de an apar promotii si facilitati noi pentru clientii fideli. Oferta de Bun Venit a celor de la Betano este una excelenta. Vorbim de un bonus de 100% in limita a 500 RON, pentru depuneri intre 25 si 100 RON.

Vrei sa beneficiezi de acest super bonus? Acceseaza acest link

Nu mai sta pe ganduri. Deschide un cont daca nu ai unul, consulta pronosticurile noastre si alcatuieste un bilet castigator. Tot ce mai ai de facut apoi este sa retragi banii, pentru a te putea bucura de ei!

VEZI AICI CELE MAI BUNE PONTURI PARIURI 

Daca ai gasit informatii utile in articolul nostru “Retrageri in 3 ore la BETANO”, nu uita sa il distribui si altor prieteni pariori. Multumim!