Romania U21 // Un rapper roman marcheaza momentul ”tricolorilor” de la Campionatul European

Botezatoru - Traklist - Interviu GnTTips

Reprezentativa Under 21 a Romaniei a reusit o performata istorica dupa ce a reusit sa se califice dupa 20 de ani la Campionatul European. Prestatia tricolorilor a reusit sa atraga din nou atentia fanilor, asa ca un rapper din Romania a decis sa marcheze acest moment.

Botezătoru’, pe numele lui real Tiberiu Văsii, este un MC din România, ce s-a născut într-un oraș mic, de la Marea Neagra, Navodari la 15 martie 1994. Ani mai târziu, timp în care a deslușit tainele cuvântului, tatăl lui i-a oferit spre ascultare melodii vechi de genul funk, rock, jazz sau blues, astfel descoperind dragostea pentru muzică. În 2010 a început să scrie versuri, dar abia 7 ani mai târziu și-a înregistrat primele lui melodii într-un mod profesionist. În prezent este un artist hip-hop independent, tratând diferite subiecte în piesele lui.

Pasionat de ”sportul rege” acesta a fost impresionat de prestatia nationalei de tineret la Campionatul European 2019 din Italia. Rapperul in varsta de 25 de ani nu a stat prea mult pe ganduri si s-a pus pe scris, astfel a reusit sa marcheze aceasta performanta reusita de catre elevii lui Mirel Radoi.

Artistul a compus trei cantece pentru nationala Romaniei U21, mai cu seama jucatorilor care l-au impresionat. In tracklist vom gasi numele celor 3 jucatori pe care aceasta ii da ca modele pentru ambitia si determinarea de pe  terenul de fotbal.

 Botezătoru' - Traklist Romania U21 - GnTTIPS-Cum de ti-a venit ideea?

-Ma uitam pe Facebook la un clip, unde un tip din Anglia avea o piesa despre Thiago Silva. Daca la inceput am zis in gluma ca as face piese despre jucatorii U21, dupa m-am mobilizat si am inceput sa scriu.

-Ce vrea sa transmita cu adevarat artistul prin aceste 3 melodii?

-Munca si seriozitatea te pot duce departe. Cel mai important in toata ecuatia asta este sa fii cumpatat si sa nu te abati de la drumul pe care ai pornit.

-De ce i-ai ales pentru traklist pe George Puscas, Andrei Radu si Tudor Baluta?

-Am fost foarte subiectiv aici. Poate ar fi trebuit si Ianis Hagi, insa am ramas la cei 3 pentru ca mi s-au parut cei mai buni jucatori ai nationalei la turneul din Italia si San Marino.

-De ce crezi ca aceasta generatie este diferita?

-Cum spuneam si mai sus, jucatorii au crescut cu o anumita mentalitate bazata pe seriozitate, munca, determinare si adaptare la situatie, ceea ce nu s-a mai intamplat in Romania de la generatia care ne-a dus in sferturile Mondialului din Statele Unite.

-Ce ar trebui sa schimbam pentru a continua pe acest drum al performantei?

Asta e o discutie lunga de tot… E nevoie de o restructurare in tot fotbalul romanesc, dupa parerea mea. Se vede o schimbare, insa temerea mea este ca ce s-a intamplat acum cu nationala U21, a fost o exceptie si ca nu vom mai trai mult timp ce am trait datorita lor.

-Un mesaj pentru comunitatea GnT Tips?

-Nu pariati mai mult decat va permite buzunarul, ca dati in nasoale! Ah… si astept un follow pe Instagram: @botezatoru 😀

Botezatoru - Traklist - Interviu GnTTips

Asculta aici: