Romania vs Muntenegru – cota 50.00 pentru pariurile pe rezultat final

Romania vs Muntenegru - cota 50.00 pentru pariurile

Romania vs Muntenegru – cota 50.00 pentru pariurile pe rezultat final

Nationala de fotbal a Romaniei debuteaza vineri seara in Liga Natiunilor UEFA, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Incepand cu ora 21:45, tricolorii intalnesc pentru a treia oara in ultimii doi ani reprezentativa Muntenegrului, formatie destul de incomoda, care vine insa in Romania fara cel mai important jucator, atacantul Stevan Jovetic (AS Monaco), nerefacut dupa o accidentare.

Daca in urma cu fix doi ani Romania termina la egalitate meciul din preliminariile CM 2018 disputat la Cluj, iar un an mai tarziu, pe 4 septembrie 2017, pierdea cu 1-0 in Muntenegru, acum este momentul in care cu totii speram la o victorie. La casele de pariuri nationala lui Cosmin Contra este cotata cu 1.85, egalul beneficiaza de cota 3.30 si o noua victorie a oaspetilor este creditata cu cota 4.85.

Poti paria insa pe rezultatul acestui meci (oricare din cele 3 posibile) la cota 50.00, daca alegi sa iti deschizi un cont la agentia online Netbet (citeste aici recenzia).

Romania vs Muntenegru – cota 50.00 pentru pariurile pe rezultat final – Cum primesti cota speciala!

  1. Acceseaza acest link si inregistreaza un cont de pariuri la Netbet folosind codul promotional ,,COTA50″
  2. Depune minim 50 RON de pe un card bancar
  3. Plaseaza primul pariu pre-meci, simplu, pe orice selectie din piata ,,1,X,2 rezultat final” a meciului Romania vs Muntenegru, de vineri, 7 septembrie. Maxim 10 ron beneficiaza de cota 50.00.

Trebuie sa mai stii:

  • Nu incerca sa profiti de oferta depunand prin Smith&Smith, Paysafe, Skrill si Neteller
  • Pariul trebuie plasat cu bani reali
  • Oferta inlocuieste orice alta promotie de bun venit
  • Daca intuiesti corect rezultatul final, vei primi castigurile aferente cotei reale direct in cont, cash, plus BONUS din diferenta de cota, in maxim 72 de ore
  • Conditii rulaj Bonus: 4 X, in 7 zile, pe cote de 1.60+

Pariaza 10 RON si incaseaza 500 RON la Romania vs Muntenegru!