Romania vs Serbia: cele mai pariate 3 ponturi

Romania vs Serbia: cele mai pariate 3 ponturi

Romania vs Serbia: cele mai pariate 3 ponturi

Astazi, de la ora 16:00, Arena Nationala din Bucuresti urmeaza sa fie gazda celui mai tare meci din Grupa a 4-a Liga C – UEFA Nations League. Aflata in acest moment pe locul secund in grupa, Romania are nevoie de o victorie in meciul cu Serbia, pentru a urca pe prima pozitie si a-si pastra sanse reale la castigarea grupei. In ciuda declaratiilor facute de selectionerul Cosmin Contra zilele trecute, tricolorii vor fi ,,all in” impotriva Serbiei, deoarece adversarii nostri joaca ultimele doua meciuri acasa, cu Lituania si Muntenegru, fiind destul de improbabil sa mai piarda puncte.

Dupa cum probabil stiti, meciul de la Belgrad (10 septembrie) a fost unul extrem de disputat, incheiat pana la urma la egalitate, 2-2, asa ca sunt sanse destul de mari ca ponturile de mai jos sa fie ,,verzi” astazi dupa amiaza, daca nu cumva oaspetii vor veni hotarati doar sa nu primeasca gol, situatie destul de improbabila.

Ambele Marcheaza (GG) – cota imbatabila la WINMASTERS – 1.95

Moralul bun, stadionul arhiplin si egalul din Serbia ar trebui sa fie suficiente motive pentru ca Romania sa se impuna in fata Serbiei, insa e greu de crezut ca vom scapa fara gol primit intr-un meci in care suntem nevoiti sa atacam inca din primul minut, pentru a obtine cele 3 puncte esentiale pentru castigarea grupei.

Click pe imagine daca vrei sa plasezi pariul!

Aleksandar Mitrovic marcheaza oricand – cota 2.80 – plaseaza pariul la FORTUNA

Atacantul lui Fulham, in varsta de 24 de ani, a marcat toate cele 4 goluri ale Serbiei din ultimele doua partide disputate in Nations League, iar apararea Romaniei, trebuie sa recunoastem, nu este una din cele mai solide in ultimii ani.

Click pe imagine daca vrei sa plasezi pariul!

Victorie Serbia si peste 1.5 goluri in meci – cota 3.40 la BETFAIR

Desi ne-am dori enorm ca victoria din Lituania, obtinuta intr-un mod mai putin caracteristic noua, precum si succesul extrem de important al nationalei U21 in fata Tarii Galilor sa asigure baietilor un moral bun, in asa fel incat sa poata invinge Serbia, specialistii de pe site-urile internationale dau sanse mari acestui pariu ,,Serbia& peste 1.5 goluri”, iar cota este excelenta.

Click pe imagine daca vrei sa plasezi pariul!