Ronald Gavril lupta pe 27 iulie 2019 cu Vaughn Alexander

foto: Instagram

Ronald Gavril lupta pe 27 iulie 2019 cu Vaughn Alexander, in Gala Mayweather Promotions Gervonta Davis vs Ricardo Nunez

Update 26 iulie, ora 09:00 – Meciul lui Ronald nu va mai avea loc. Detalii AICI.

Update 23 iulie – meciul ar putea fi transmis de Antena 3, potrivit gsp.ro.

Cand si unde are loc lupta

Impresariat de megastarul Floyd Mayweather, boxerul roman de categorie super-mijlocie Ronald ,,The THRILL” Gavril se intoarce in ringul de box la finalul acestei luni, in cadrul galei Mayweather Promotions, ce va avea in prim plan lupta dintre Gervonta Davis si Ricardo Nunez.

gervonta davis vs ricardo nunez
Ronald Gavril lupta pe 27 iulie 2019 cu Vaughn Alexander

Conform unei postari publicate chiar de Ronald Gavril pe contul sau de Facebook in aceasta seara (15 iulie), bacauanul va lupta cu Vaughn ,,The Animal” Alexander sambata, 27 iulie 2019, la Royal Farms Arena din Baltimore, in cadrul evenimentului prezentat de Premier Boxing Champions. Gala va fi transmisa live video la Showtime.

Cine este Ronald ,,The Thrill” Gavril

In mod inexplicabil pentru cei care respecta munca, tenacitatea si, implicit, cariera unui boxer apreciat pe plan mondial, Ronald Gavril, posesor al centurii ”NABF Super Middleweight Champion”, a fost promovat foarte putin, spre deloc, in Romania, astfel ca poate nu ar fi rau sa punctam cateva detalii legate de cariera sa.

In varsta de 33 de ani (impliniti acum cateva zile, pe 10 iulie, ocazie cu care echipa Gnttips ii ureaza ,,La Multi Ani” si mult succes in cariera), Ronald Gavril face parte din echipa “The Money Team” a lui Floyd Mayweather din martie 2013, insa a participat cu echipa de box amator a Romaniei la 3 Campionate Mondiale plus trei Europene, fiind legitimat la clubul CSM Bacau inainte de anul 2010. In acest moment, Ronald este rezident in Las Vegas.

  • In 2017, Ronald a boxat in Gala Secolului – disputa dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor.
sursa foto: instagram
  • In 2018, romanul a fost foarte aproape sa castige titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, pierzand la puncte partida cu David Benavidez, insa a revenit in ring la finalul anului, spulberandu-l in doar doua runde pe americanul Antowyan Aikens.
sursa foto: instagram

Vaughn ,,The Animal” Alexander, adversarul lui Ronald, a revenit in ring in 2016, dupa 11 ani petrecuti in inchisoare

foto: celebhifi.com

Nascut pe 10 decembrie 1985, in Saint Louis, Missouri, Vaughn ,,The Animal” Alexander este considerat unul dintre cei mai promitatori boxeri din Statele Unite. Vaughn este fratele celebrului boxer Devon Alexander, campion mondial la doua categorii.

Potrivit unui material publicat de ringtv.com, viitorul adversar al lui Ronald Gavril a petrecut nu mai putin de 11 ani (dintr-o sentinta totala de 18 ani) in inchisoarea Boonville Correctional Center, fiind condamnat, printre altele, pentru jaf deosebit de grav. In 2005, anul in care a fost incarcerat, Vaughn castigase toate cele 5 partide de box oficiale disputate, 4 dintre ele prin knockout.

,,The Animal” s-a intors in ring in 2016, castigand partidele cu Kevin Brown, Antonio Chaves Fernandez, Andres Calixto Rey, Luis Pena, Fabiano Pena si Elvin Ayala. In 2018, i-a invins pe Devaun Lee, Filip Stankovic si Ulises Jimenez, dar a pierdut in fata lui Anthony Sims, Janibek A. si Denis Douglin.