Serbia vs Romania – marja 0% si peste 250 de optiuni de pariere

Serbia vs Romania - marja 0%

Serbia vs Romania – marja 0% si peste 250 de optiuni de pariere

Luni seara, incepand cu ora 21:45, tricolorii joaca cea de-a doua partida din Liga Natiunilor UEFA (citeste AICI pentru ce se lupta cele 55 de participante). Dupa ce au debutat cu stangul, remizand cu Muntenegru (din nou) pe propriul teren, Contra si elevii sai trebuie sa scoata un rezultat pozitiv in infernul de la Belgrad, acolo unde Romania a pierdut singura partida jucata vreodata cu un rusinos 5-0, in conditiile in care la nationala jucau nume mari precum Marica, Mutu, Chivu sau Radoi.

Serbia vs Romania - marja 0%

La BETANO (L1170664W000663 emisa de ONJN, valabila pana pe 30.01.2027) gasesti nu mai putin de 267 de optiuni de pariere pentru meciul Serbia vs Romania de luni seara, insa cel mai important aspect este faptul ca partida este inclus in promotia ,,MARJA 0%”. Asta inseamna ca poti paria pe piata ,,Rezultat Final 1X2” fara ca Betano sa incaseze vreun comision. Evident, in aceasta situatie, beneficiezi de cele mai bune cote de pe piata, de care poti profita in cazul in care ai un cont sau iti deschizi unul de AICI.

Detalii importante:

  • Oferta ,,Marja zero%” este disponibila tuturor clientilor casei de pariuri Betano
  • La celelalte case de pariuri online victoria Serbiei are o cota cuprinsa intre 1.47-1.56 iar victoria Romaniei este cotata cu 6.85-7.00 (cotele pot oscila, dupa cum bine stiti)
  • Nu uita ca la Betano poti propune si tu pariuri, in cazul in care vrei sa pariezi pe ceva ce nu exista in oferta. Detalii in recenzia agentiei.