Sferturi Champions League 2020/2021 – program, cote pariuri

Ponturi pariuri preliminarii UCL 07.07.2021
sursa foto UEFA

Sferturi Champions League 2020/2021 – program, cote pariuri

Astazi 19.03.2021 – la Nyon – a avut loc tragerea sferturilor UEFA Champions League. Opt formatii de top ale Europei au ramas in competitie, iar ele se vor infrunta dupa cum urmeaza:

  • Manchester City vs Borussia Dortmund
  • FC Porto vs Chelsea
  • Bayern Munchen vs PSG
  • Real Madrid vs Liverpool

Castigatoarea Bayern/PSG va evolua contra Manchester City/Dortmund

Castigatoarea Real Madrid/Liverpool va evolua contra FC Porto/Chelsea

Cand se joaca sferturile Champions League 2020/2021?

Spre deosebire de anul trecut, aceasta editie de Liga Campionilor revine la formatul clasic in sferturile de finala. Astfel, cele 8 formatii se vor infrunta in dubla mansa, dupa cum urmeaza:

  • Turul sferturilor – 6/7 Aprilie
  • Returul sferturilor13/14 Aprilie

In ceea ce priveste semifinalele, ei bine acestea vor avea loc pe 27/28 Aprilie respectiv 4/5 Mai. Marea finala de la Istanbul este programata in data de 29 Mai.

PARIAZA PE SFERTURILE CHAMPIONS LEAGUE LA UNIBET

Cote Unibet sferturi Champions League

Champions League, cea mai importanta competitie inter-cluburi

In fiecare an, aceasta competitie strange in fata televizioarelor milioane de suporteri. Din pacate prezenta fanilor pe stadioane este inca interzisa, insa se spera la o finala animata. Bayern Munchen a reusit sa castige editia precedenta, atunci cand a trecut cu 1-0 de campioana Frantei – PSG. Bavarezii vor sa isi apere trofeul, insa misiunea se anunta una extrem de dificila. Real Madrid, Chelsea, Manchester City sau PSG par pregatite de marea finala – cu antrneori precum Zidane, Tuchel, Guardiola sau Pochettino.

Tu pe cine mizezi in acest an?

Daca apreciezi articolul nostru “Sferturi Champions League 2020/2021 – program, cote pariuri”, nu uita sa il distribui unui prieten. Echipa ta favorita este inca in competitie?