Spectacol de gala in Euroliga – de la Razvan – Finala mare – 19.05.2019

Dupa ce in semifinale i-am ” demolat ” cu ajutorul lui Larkin, de data aceasta atentia mea se indreapta spre alt jucator.

Va rog sa imi permiteti sa trec direct ” in paine ” .
De data aceasta nu vreau sa mizam pe Larkin. Desi s-ar putea sa faca un nou meci mare, desi s-ar putea sa fie iarasi principalul om din echipa lui.

Vreau sa schimbam putin echipa. Vreau sa schimbam putin jucatorul. Vreau sa vorbim putin de Will Clybrun. Un jucator cu care suntem destul de familiari datorita faptului ca s-ar putea sa evolueze pentru nationala Romaniei, sa il naturalizam.

Nu vreau sa vorbesc despre Will in sezonul regulat dat fiind faptul ca de multe ori a avut accidentari usoare si nu a jucat foarte mult. Pe mine ma intereseaza meciurile cu Baskonia si semifinala. Si o sa va si spun de ce. Ma intereseaza forma recenta. In plus, se joaca in aceeasi sala in care au jucat si meciurile cu Baskonia din sferturi.

In 4 meciuri vs Baskonia, Clybrun a avut urmatoarele cifre de la 3 puncte :
0/3
3/4
2/4
3/6
In semifinale, a inscris 3/4.
Arunca in medie de 4 ori de 3 punte / meci. Primeste multa incredere de la Itoudis si asta se vede in jocul sau. Apararea lui Efes nu este cea mai grozava. Le place jocul rapid, pe tranzitie rapida si ma astept ca Will sa arunce de cel putin 2-3 ori ” deschis ” in aceasta partida.

Clyburn sa marcheze cel putin o aruncare de 3 puncte in aceasta partida la 1.55 suna bine 🙂
Gasiti pariul in oferta celor de la Betano la ” Speciale Jucatori “.
8/10 u