Storm vs Sharks – The beauty of NRL – de la Razvan – 13.07.2019

Un meci de-a dreptul superb, asta ne asteapta pe AAMI Park, acolo unde Melbourne Storm cauta sa isi consolideze pozitia de lider si sa arate tuturor, intr-un moment atat de special ceea ce pot.

Nu este doar un meci pentru cei de la Storm. Va fi un moment special. Cameron Smith isi va face cea de-a 400-a aparitie in NRL, primul jucator care reuseste o astfel de performanta. Considerat de multi cel mai bun din toate timpurile, Cameron & Co vor da totul pentru fanii care vor umple AAMI Park.

Ultima sansa pentru Sharks. O ultima sansa fara Aaron Gray, Wade Graham si Paul Gallen.

Cu o mica rivalitate intre cele 2 echipe, nu ma astept DELOC ca cei de la Storm sa lase piciorul de pe acceleratie MAI ALES AZI.

Bine, asta vine in contradictie cu presa din Australia de specialitate care dau acest meci ca unul echilibrat datorita celor de la Sharks care vin aici sa ” rupa totul ” .

Da, intr-adevar, Melbourne nu are rost sa forteze in mod extraordinar de tare insa cu siguranta vor apasa pedala de acceleratie pentru cei mai frumosi si nebuni suporteri din NRL.

Prea multe greseli in jocul lui Sharks in deplasare si asta s-ar putea sa se vada in fata unei echipe absolut magnifice pe teren propriu.

9/10