Connect with us

Alegerea editorului

Cum plasam o contra la pariuri si cum ne poate ajuta 23.03.2019

Cum plasam o contra la pariuri si cum ne poate ajuta 23.03.2019

Cel mai probabil cu totii ne-am aflat la un moment dat in aceasta situatia dificila pentru a pune o contra la pariuri, insa foarte multi nu cunosc acest termen.

O contra se pune, dar nu asa cum o pune toata lumea, vorba unui mare mafiot, iar in aceasta situatie ne putem afla in momentul in care plasam un bilet cu o cota destul de mare si in care toate evenimentele alese trebuie sa fie castigatoare, mai putin unul, respectivul eveniment fiind neinceput.

Avem exemplu biletul nostru in cota 8 pe care l-am plasat cu 200 RON, iar in acest moment ne-a ramas un singur eveniment, iar acesta este meciul dintre Bosnia si Armenia. Dupa cum se observa avem o favorita certa, iar cotele la X si 2 solist sunt foarte mari, astfel ne poate ajuta sa luam o decizie corecta pentru a ne asigura profitul.

Un alt aspect foarte important este sa ne plasam biletele la o casa de pariuri ce dispune de cash out, astfel variantele noastre de a obtine un profit foarte frumos de pe urma acestui bilet sunt foarte mari.

AFLA MAI MULTE DESPRE CASH OUT>>>

Concluzie: De cele mai multe ori pariorii se gandesc sa puna si cate doua contre, insa din punctul meu de vedere acest lucru nu este recomandat. O contra trebuie plasata intotdeauna inaintea ultimei selectii de pe bilet, asigurandu-ne astfel profitul. Este foarte important sa avem de partea noastra optiunea de cash out pentru a ne spori sansele de castig. Trebuie sa ne agatam de fiecare avantaj in acest domeniu pentru a reusi pe termen lung.

Varianta bilet: 

Biletul nostru a ramas intr-o singura partida, Bosnia – Armenia, iar castigul nostru este de 1600 RON cu o miza de 200 RON.

Iata cum am decis sa contrez acest bilet pentru a obtine un profit indiferent de rezultatul final.

Contram cu 100 RON pe X pentru un castig de 520 RON. Joc asa pentru ca nu cred in sansa Armeniei de a obtine o victorie, insa nu o sa ma culc pe o ureche si o mizez o suma si pe 2 solist pentru siguranta.

Astfel investia mea este de 350 RON, iar indiferent de ce se intampla profitul meu este asigurat. Am ales sa atac cotele cele mai mari pentru aceasta contra, d-asta am optat sa joc la o alta casa de pariuri online, iar pe biletul initial pot profita de optiunea de cash out in cazul in care favorita noastra se va impune fara probleme. Toate avantajele sunt de partea noastra!

sursa foto: veganstrategist.org

In avantajul vostru puteti opta pentru un BONUS, astfel fiecare banut investit o sa va asigure un profit foarte frumos.

AICI GASITI CELE MAI BUNE COTE SI BONUSURI>>>

More in Alegerea editorului