Connect with us

Meciul zilei

Meciul saptamanii vine din Premier League 03.02.2019 – Gabriel

Superpariuri din UEFA Champions League

Meciul saptamanii vine din Premier League 03.02.2019 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun o recomandare interesanta din Premier League, acolo unde vom incerca sa profitam de meciul saptamanii.

Fratilor, oferta de astazi este una foarte interesanta, dar in prin plan este cu siguranta meciul dintre Manchester City si Arsenal. Trupa lui Pep Guardiola are nevoie mare de victorie in aceasta etapa pentru a se apropia de prima pozitie, asadar, o sa ne astepte un meci foarte interesant cu Arsenal intr-o forma destul de buna.

Infrangerea din meciul cu Newcastle i-a indepartat pe ,,cetateni” de primul loc in Premier League. Ei au mai primit o sansa dupa ce Liverpool, ocupanta primului loc, a reusit doar o remiza pe propriul teren cu Leicester.

  • Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului Manchester City vs. Arsenal si indiferent de rezultat primesti 25 RON bonus. – CLICK AICI!

Vom incerca sa profitam de aceasta oferta interesanta pentru a ne spori sansele de a face profit in acest weekend. Gasiti putin mai jos o recomandare interesanta, insa aveti foarte multe cote pe sportsbook de care puteti profita.

Meciul saptamanii:

  • 18:30 Manchester City – Arsenal – Man. City sa marcheze in ambele reprize & over 1,5 cornere in fiecare repriza

Alte recomandari: 

CLICK PE IMAGINE!

Obtine bonusul pentru un pariu combinat + pana la 450 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei