Connect with us

Alegerea editorului

Ponturi pariuri Formula 1 – MP Monaco 23.05.2021

Ponturi pariuri Formula 1 - MP Monaco 23.05.2021

Ponturi pariuri Formula 1 – MP Monaco 23.05.2021

Incepand cu ora 16:00, Marele Premiu al Monaco porneste in al 72-lea sezon de Formula 1. Cursa stradala din Principat poate aduce foarte multe surprize, iar noi vom incerca sa le anticipam. Ultimii castigatori ai MP au fost Nico Rosberg, Sebastien Vettel si Lewis Hamilton.

Monegascul Charles Leclerc porneste din pole-position in cursa de casa, chiar daca a avut probleme cu cutia de viteze. Pe langa problema de la cutia de viteze, acesta s-a izbit de parapet cu cateva secunde inainte de a se termina sesiunea.

Coechipierul acestuia de la Ferrari, Carlos Sainz, a terminat pe 4, in spatele lui Max Verstappen si a lui Valtteri Bottas. Pentru Ferrari este un rezultat foarte bun, avand in vedere parcursul pe care l-au avut in ultimele sezoane.

McLaren respira prin Lando Norris, britanicul clasandu-se pe locul al 5-lea inainte de cursa principala. Coechipierul acestuia, Daniel Ricciardo a avut o sesiune dezamagitoare, cu un loc 12 care nu ii face placere. Daca in cursa anterioara de la Portimao am mizat pe el, de data aceasta lucrurile se complica. Cursa de la Monaco este destul de grea, avand in vedere ca este un circuit stradal, iar spatiile de depasire sunt foarte limitate. Echipele vor avea nevoie de o strategie foarte buna, pusa la punct, daca vor vrea sa impresioneze in aceasta dupa-amiaza.

Lewis Hamilton va porni de pe locul 7, dar poate profita de intrarile la boxe a oamenilor din fata sa. Este o optiune destul de importanta pentru mine, astazi. Hamilton nu poate pierde puncte in fata lui Max Verstappen, care se afla pe 2 la general, cu o diferenta de 14 puncte.

Ponturi pariuri Formula 1 – MP Monaco 23.05.2021 – ce pariem?

Desi este cursa de casa a lui Charles Leclerc, nu cred ca va putea face fata presiunii puse de Max Verstappen. Olandezul va urmari cu orice pret victoria, deoarece are sansa de a trece pe primul loc la general, pentru prima data in cariera lui din F1.

Lando Norris este un pilot de perspectiva, care a demonstrat ca se simte foarte bine la McLaren si este gata sa faca orice pentru a reusi performante din ce in ce mai bune cu ei. Locul 5 in calificari este un rezultat foarte bun si sunt convins ca se poate mentine pe acest loc pana la finalul cursei.

Esteban Ocon a demonstrat ca este pilotul care aduce puncte pentru Alpine, desi il are drep coechipier pe Fernando Alonso. Spaniolul, insa, s-a clasat pe 17 in calificari si tot greul s-a mutat pe umerii francezului Ocon. A demonstrat ca poate scoate puncte, ca are un psihic solid in situatii critice, drept pentru care mizez pe el astazi.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului