Super Rugby – Pasul 1, minibanca 2 – de la Razvan – marea finala

Christchurch Stadium

04:35 in Argentina
19:35 ora locala

Noua Zeelanda. Maxima de 11 grade. Posibil sa ploua.

Sunt doar cateva detalii pentru marea finala dintre Crusaders si Jaguares, un meci cu o favorita certa, echipa din NZ.

Cateva statistici importante de pe rugby365 :

Avem fata in fata doua echipe care au pornit cu obiective total opuse. Daca cei de la Crusaders si-au propus inca de la inceput un nou titlu, cei de la Jaguares voiau doar sa faca o figura frumoasa. Sunt convins ca nimeni de la argentinieni nu s-ar fi asteptat la o asa o performanta.

Daca ar fi sa fie vreo presiune pe cineva, clar este pe Crusaders. Nu au voie sa piarda aceasta finala pe teren propriu si statistica recomanda asta : 29 de victorii si un singur egal in ultimele 30 de meciuri disputate de cei din NZ pe teren propriu.

Totusi, atentie. Jaguares a castigat ultimele 5 din 6 meciuri in deplasare !!

Va mai aduceti aminte ultimul meci al lui Crusaders, cel vs Highlanders? Cat de aproape au fost cei de la Highlanders sa detoneze bomba..

Jaguares pot fi si mai aproape !

Au demonstrat de-a lungul intalnirilor recente ca nu au teama de nimeni. Au demonstrat ca joaca cu inima si, practic, toata echipa lor reprezinta nationala Argentinei.

Sunt capabili de o surpriza aici. Totusi, nu am cum sa nu bag in seama forta de pe teren propriu a celor de la Crusaders.

Sunt convins ca Jaguares vor incerca sa puncteze inca din start, in special daca vor beneficia de lovituri de penalitate, vor trage la ” bete ” . Daca nu vor face asta si Crusaders va incepe tare, acest tip de pariu cred ca este potrivit in ambele cazuri. Pentru ca daca neo-zeelandezii vor incepe in forta si scorul va lua proportii, nu stiu cat vor mai pune accent pe aparare la un + 25 de puncte sa zicem prin repriza a 2-a.

Echipele conform rugby365 :

Crusaders: 15 David Havili, 14 Sevu Reece, 13 Braydon Ennor, 12 Jack Goodhue, 11 George Bridge, 10 Richie Mo’unga, 9 Bryn Hall, 8 Kieran Read, 7 Matt Todd, 6 Whetukamokamo Douglas, 5 Sam Whitelock (capitan), 4 Mitchell Dunshea, 3 Owen Franks, 2 Codie Taylor, 1 Joe Moody.
Banca de rezerve: 16 Andrew Makalio, 17 George Bower, 18 Michael Alaalatoa, 19 Luke Romano, 20 Jordan Taufua, 21 Mitchell Drummond, 22 Mitchell Hunt, 23 Will Jordan.

Jaguares: 15 Emiliano Boffelli, 14 Matias Moroni, 13 Matias Orlando, 12 Jeronimo de la Fuente (capitan), 11 Ramiro Moyano, 10 Joaquin Diaz Bonilla, 9 Tomas Cubelli, 8 Javier Ortega Desio, 7 Marcos Kremer, 6 Pablo Matera, 5 Tomas Lavanini, 4 Guido Petti, 3 Santiago Medrano, 2 Agustin Creevy, 1 Nahuel Tetaz Chaparro.
Banca de rezerve : 16 Julian Montoya, 17 Mayco Vivas, 18 Enrique Pieretto, 19 Juan Manuel Leguizamón, 20 Tomas Lezana, 21 Felipe Ezcurra, 22 Domingo Miotti, 23 Sebastián Cancelliere.