Superbet: SuperPariuri de Sambata 10.04.2021

Superpariuri din UEFA Champions League

Superbet: SuperPariuri de Sambata 10.04.2021

Salutare tuturor! Continuam seria de SuperPariuri oferite de Superbet, cu doua meciuri din Ligue 1 si La Liga. Sper ca alegerile sa fie inspirate si sa puteti profita de pe urma lor. Mult succes!

Strasbourg – PSG

  • Parizienii au nevoie de victorie, astazi, pentru a putea pastra sansele la titlu. Lille a castigat meciul cu Metz, de ieri, astfel incat presiunea s-a mutat la PSG.
  • In meciurile din deplasare, PSG a marcat 32 de goluri din cele 67 marcate pana in prezent, iar teoretic ar trebui sa aiba o misiune usoara, diseara.
  • La capitolul cartonase, cand jocul nu le iese, apeleaza la faulturi. Tocmai de aceea, Neymar nu va juca, deoarece este suspendat din cauza cartonasului rosu incasat cu Lille.
  • PSG este o echipa ce ataca si asta se vede cel mai bine, atat in numarul de goluri marcate, cat si in numarul de cornere obtinute in medie per meci. In meciurile din deplasare au o medie de 4.93 cornere obtinute, iar per total au o medie de 5.48 cornere.

Real Madrid – Barcelona

  • Real Madrid, pentru a pastra sansele la campionat, are nevoie de o victorie foarte importanta in El Clasico de astazi. Va depasi Barcelona, in cazul unei victorii si va ocupa locul 2, in spatele lui Ateltico Madrid.
  • In El Clasico, se stie foarte bine, ca jucatorii nu se menajeaza. Absenta lui Sergio Ramos va cantari foarte mult in zona defensiva, dar si per total, fiind liderul din teren care lipseste. In ultimele 5 El Clasico disputate in campionat, Real Madrid a incasat minim 2 cartonase.
  • Los Blancos sunt o echipa foarte ofensiva si asta se vede si in media de cornere facute, per meci. Sunt pe locul 2, intr-un clasament in care lider este Barcelona. Au o medie de 6.14 cornere per meci in meciurile de acasa, ceea ce ne ofera un hint destul de bun pentru aceasta optiune de SuperPariuri.