Supercote la meciul dintre Gennady Golovkin si Saul Alvarez

Supercote la meciul dintre Gennady Golovkin si Saul Alvarez

Duminica dimineata, de la ora 6:00, ora Romaniei, se va desfasura ,,socul anului” in box, lupta dintre Gennady Golovkin din Kazakhstan si Saul ,,Canello” Alvarez din Mexic. Meciul dintre boxerii de categorie mijlocie este revansa partidei disputata in urma cu un an. Meciul s-a terminat la egalitate, dar  multi specialisti si iubitori ai boxului au considerat ca Golovkin a castigat acel meci.

Desi Golovkin este vazut ca favorit (bilant 38 de victorii, din care 34 inainte de limita si un meci incheiat la egalitate), cotele la agentia de pariuri online Betfair sunt apropiate: 1.72 pentru victoria jucatorului din Est si 2.35 pentru victoria mexicanului.

Jucatorii care isi deschid cont la Betfair inainte de inceperea meciului, beneficiaza de cote marite pentru victoria fiecarui combatant.

Cum beneficiez de supercote?

  1. Acceseaza acest link special si inregistreaza-te la Betfair.
  2. Foloseste la inscriere codul bonus ,,ZSAN09″.
  3. Plaseaza primul pariu pe castigatorul luptei dintre Gennady Golovkin si Saul Alvarez de duminica 16 septembrie, ora 6:00.

Termeni si conditii:

  • Pariul care se califica trebuie sa fie pre-meci, single.
  • Se califica doar pariurile plasate cu bani reali in Sportsbook.
  • Doar 5 lei se califica pentru aceste cote marite.
  • Daca pariul este castigator, jucatorul va primi castigul din cota curenta ca bani reali, iar diferenta de cota ca bonus (freebet).
  • Bonusul este valabil 30 de zile. Pentru retragere trebuie pariat o data pe bilet simplu cu cota cel putin 1.20 sau pe bilet multiplu cu cel putin o selectie avand cota 1.20 sau mai mare.
  • Jucatorul primeste doar profitul din parierea freebet-ului.

Deschide cont la Betfair si pariaza la cote marite pe meciul G. Golovkin vs. S. Alvarez!