Supercupa pariurilor la Supercupa Romaniei 2019

Supercupa Superbet

Supercupa pariurilor la Supercupa României! Tot ce trebuie să știi despre primul meci al sezonului. Pe cine mizezi?

CFR Cluj și Viitorul deschid oficial noul sezon din fotbalul românesc, sâmbătă, de la ora 20:00, când se întâlnesc la Ploiești, în Supercupa României. Ardelenii au cucerit trofeul de trei ori până acum, în timp ce formația lui Gică Hagi are șansa de a fi câștigătoare în premieră.

Pe cine pariezi în Supercupa României? Ai cele mai bune cote la Superbet, pe www.superbet.ro și în aplicația de mobil Superbet.

Se împlinesc 25 de ani de la prima ediție a competiției, iar tradiția este de partea campioanelor. Astfel, de 12 ori s-a întâmplat ca echipa care a câștigat titlul în sezonul precedent să intre și în posesia Supercupei. Câștigătoarele Cupei României s-au impus în șapte rânduri, iar ASA Tg. Mureș este singura vicecampioană care a cucerit trofeul.

CAPITALA DOMINĂ PROVINCIA

În cele 20 de ediții disputate până în prezent, echipele din București s-au impus de 12 ori. Jumătate dintre aceste succese au fost obținute de Steaua/FCSB. Rapid, cu 4 victorii, și Dinamo, câștigătoare în două rânduri, completează palmaresul Capitalei.

Clujul este pe locul 2 în acest clasament, datorită celor 3 trofee câștigate de CFR, iar Giurgiu închide podiumul, prin victoriile obținute de Astra în 2014 și 2016.

PRELUNGIRILE, O CONSTANTĂ A SUPERCUPEI

De șapte ori s-a întâmplat ca Supercupa României să intre în prelungiri. În cinci dintre aceste ocazii, diferența s-a făcut la loviturile de departajare. Cel mai recent, în 2014, când Astra a cucerit în premieră trofeul.

Ca o curiozitate, în cele două rânduri când nu s-a ajuns la loteria loviturilor de la 11 metri, nu s-au jucat 120 de minute. Supercupa a fost câștigată prin ”golul de aur”. S-a întâmplat chiar la ediția inaugurală, în 1994 (Steaua – Gloria Bistrița 1-0), și în 2003 (Rapid – Dinamo 1-0).

Crezi că Supercupa României se va decide după prelungiri sau după loviturile de departajare? Găsești toate pariurile speciale la Superbet, pe www.superbet.ro și în aplicația de mobil Superbet

ÎN PREMIERĂ LA PLOIEȘTI

Până aflăm dacă avem o câștigătoare în premieră, știm cu siguranță că Supercupa României se joacă pentru prima oară la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană.

Capitala a găzduit competiția pe cinci stadioane: Lia Manoliu, Regie, Giulești, Cotroceni și Arena Națională. În Cluj, s-a jucat atât pe Cluj Arena, cât și în Gruia. Piatra Neamț, Constanța, Botoșani și Craiova sunt celelalte orașe în care s-a jucat Supercupa României.

Fa-ti cont la Superbet si ai parte de cele mai bune cote!