Unde pariem pe Formula 1? Care casa are cele mai multe optiuni?

Formula 1

Unde pariem pe Formula 1? Care casa are cele mai multe optiuni?

Ne apropiem de pauza de vara in Marele Circ. In acest weekend avem spectacol in Germania, iar mai apoi, saptamana viitoare se va desfasura o noua editie a Grand Prix-ului Ungariei, desfasurat la Hungaroring.

Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa ma intrebe despre acest sport, despre pariurile plasate pe acest sport. Intrebarile au continuat cu ce tipuri de pariuri urmaresc si bineinteles, ce casa de pariuri imi ofera cea mai mare varietate. Raspunsul pentru asta este unul fara ocolisuri, intrucat oferta Sportingbet atat pre-cursa, cat si live este CEA MAI BOGATA din Romania si nu numai, fiind net superioara chiar si celor de la Bet365.

Formula 1

DESCHIDE ACUM CONT LA SPORTINGBET SI PROFITA DE 100% BONUS LA DEPUNERE PANA LA 200 RON!

Pariuri pe antrenamente:

Formula 1

  • La aproximativ 80% din casele de pariuri romanesti, nici macar nu apare vreo mentiune despre faptul ca ar exista antrenamente libere in Formula 1 si ca s-ar putea paria pe acestea.
  • Ei bine, la Sportingbet, fiecare sesiune de antrenamente, are minim 20 de oferte de pariere (antrenamentul liber de dimineata a avut 35). Pe deasupra, tot ce se afla pre-antrenamente, se poate paria si la live in timpul antrenamentelor.

Enorm de multe optiuni Head-to-Head:

  • Indiferent ca e vorba de antrenamente, calificari sau cursa, cei de la Sportingbet ofera mult mai mult decat clasicele H2H intre coechipierFormula 1ii aceleiasi echipe. Pentru cursa de exemplu, cel putin 100 de pariuri dintre cele oferite se axeaza pe dueluri fie intre piloti, fie intre echipe. La fiecare cursa exista si pariuri “pe grupe”, unde puteti anticipa care pilot va fi cel mai rapid dintr-o serie de 4.
  • Orice mic upgrade adus de o echipa fata de cursa precedenta, ne poate ajuta sa facem bani frumosi pe aceste piete.

Pariuri speciale – specialitatea casei:

Formula 1

  • La acest capitol, Sportingbet exceleaza cel mai tar, avand practic o sectiune intreaga de pariuri dedicata acestor pariuri. Avem pariuri diverse pe activitatea Safety Car-ului in cursa, despre cati piloti “supravietuiesc” primei ture de circuit, despre punctele stranse de echipa in timpul cursei si multe altele.
  • Pariul meu preferat fara doar si poate il gasiti mai jos. Nu trebuie sa se intample minuni in curse ca acesta sa fie castigator, singurul scenariu sumbru de regula fiind Lewis Hamilton sa intre la boxe fix in secunda in care apare un Safety Car. De regula cu intrarile la boxe si strategiile diferite de pneuri abordate de echipe, pariul de “Peste 2.5 piloti conduc in cursa” este unul excelent, iar cateodata cand Lewis pleaca din Pole Position, puteti gasi o cota foarte buna chiar si la “Peste 1.5 piloti”.

Formula 1

PARIAZA PE FORMULA 1 LA SPORTINGBET<<<