Unde poti paria pe Justin Bieber vs Tom Cruise – meciul anului in UFC

Unde poti paria pe Justin Bieber vs Tom Cruise
foto: the sun.co.uk

Unde poti paria pe Justin Bieber vs Tom Cruise – meciul anului in UFC

Ceea ce parea doar o Misiune Imposibila undeva la jumatate lunii iunie, are sanse din ce in ce mai mari sa se intample. Potrivit unui articol publicat de cei de la The Sun in urma cu foarte putin timp, sunt sanse foarte mari ca lupta UFC dintre cantaretul Justin Bieber, 25 ani, si actorul Tom Cruise, 56 ani, sa aiba loc in cele din urma. In acest moment, se pare ca mai este nevoie doar de acceptul lui Tom pentru ca meciul sa aiba loc, iar cea mai buna dovada in acest sens este faptul ca meciul este deja in oferta de pariuri a agentiei online Unibet, cotele pentru cei doi aratand astfel:

Click AICI, daca vrei sa pariezi pe meci!

Cum a inceput totul

Ideea unei lupte atat de inedite a fost lansata de Justin Bieber intr-o postare pe Twitter, se arata pe ciao.ro. „Vreau sa-l provoc pe Tom Cruise la o lupta in Octagon. Tom, daca nu accepti acesta confruntare, inseamna ca esti speriat si nu o sa poti trai cu aceasta vina. Cine este dornic sa organizeze lupta… @danawhite?”, a scris cantaretul canadian pe reteaua de socializare Twitter, la inceputul acestei luni (iunie 2019).

Printre cei interesati de o astfel de lupta unica se numara si legendarul campion MMA Connor McGregor, care s-a oferit sa arbitreze duelul, prin intermediul aceleiasi retele de socializare: „Daca Tom Cruise este indeajuns de barbat, pentru a accepta provocarea, McGregor Sports and Entertainment va gazdui lupta. Are Cruise tupeul sa lupte ca in filmele sale?”

Ce a urmat

Dupa cum precizam la inceputul articolului, cei de la The Sun sustin ca si presedintele UFC Dana White isi doreste ca lupta sa aiba loc. In plus, Ari Emanuel, co-CEO al agentiei William Morris Endeavor, cea care detine UFC, a discutat telefonic cu managerul lui Bieber, Scooter Braun, iar cantaretul va lupta cu siguranta intr-un meci cu Tom Cruise, desigur daca acesta din urma isi va da acordul. Acelasi Ari Emanuel crede cu tarie ca Tom, care se afla intr-o forma fizica de zile mari la 56 de ani, va fi de acord cu lupta.

Unde poti paria pe Justin Bieber vs Tom Cruise
foto: triplem.com.au

Justin Bieber

Inclus in Top 10 cele mai populare vedete de catre Forbes Magazine in anii 2011, 2012 si 2013, canadianul Justin Bieber a fost descoperit in 2007 de managerul de talente Scooter Braun pe You Tube. Bieber a devenit primul artist din istorie ce a ajuns cu 7 melodii de pe albumul de debut in topul Billboard Hot 100. La doar 16 ani, acesta devenea cel mai tânăr artist solo cu un album pe locul 1 în Billboard 200, după recordul lui Stevie Wonder din 1963. De asemenea, Bieber este primul artist ce a depasit 10 miliarde de vizualizari pe VEVE.

Tom Cruise

Nascut pe 3 iulie 1962 (cu doar o zi inainte de Ziua Americii – 4 iulie), Tom Cruise este, fara indoiala, unul din cei mai prolifici actori din istoria cinematografiei, fiind cunoscut mai ales pentru rolurile din Top Gun (1986) si cel al agentului Ethan Hunt din franciza Misiune Imposibila. Printre alte filme memorabile in care acesta a jucat, se numara A Few Good Men, The Firm, Eyes Wide Shut, Rain Man, The Last Samurai,  War of the Worlds, Knight and Day, Jack Reacher.