Va straluci Atletico Madrid in noul sezon din La Liga? – 15.08.2018 – Vlad

Atletico Madrid

Va straluci Atletico Madrid in noul sezon din La Liga? – 15.08.2018 – Vlad

Toata lumea dezbate Super Cupa Europei de astazi, insa eu astazi prefer sa evit acest meci, care poate produce destul de multe surprize. Real Madrid pleaca cu un antrenor nou la drum si cu un nou stil de joc, pe cand Atletico Madrid ramane aceeasi echipa incomoda care poate pune probleme oricui si poate castiga orice meci. Asadar, incepem deja pregatirea pentru noul sezon din Primera Division, care sta sa inceapa in 2 zile, cu un pariu antepost pe fosta campioana a Spaniei din sezonul 2013-2014.

Atletico Madrid
Valoarea oamenilor ofensivi de la Atletico este una imensa.

Tripleta Diego Costa – Griezmann – Lemar promite spectacol anul acesta:

  • In imaginea de mai sus, putem observa faptul ca Diego Simeone a simtit nevoia sa aduca putina “explozie” in cadrul echipei sale. Au fost adusi asadar Thomas Lemar si Gelson Martins pentru benzile laterale. Jocul echipei madrilene va capata o noua dimensiune o data cu aducerea lor, intrucat pana acum nu au prea profitat de viteza sporita pe ambele benzi. Diego Costa va fi destinatarul numeroaselor centrari provenite din flancuri, iar partidele celor de la Atletico care se vor termina cu un sec 1-0 se va diminua in sezonul 2018-2019 parerea mea.
  • Inafara de Nikola Kalinic (care a fost adus in cea mai mare parte pe post de rezerva, in locul lui Fernando Torres), toti jucatorii ofensivi din lotul lui Simeone sunt inca tineri si sub 30 de ani. Potentialul este unul urias pentru acest club care s-a mutat pe Wanda Metropolitano sezonul trecut, un stadion impozant, unde au inregistrat o medie de 2.5 goluri marcate pe partida in disputele europene.
  • Daca sezonul  trecut, lupta la titlu nu a fost deloc una acerba (Barcelona avea avantaj consistent de la mijlocul campaniei), anu lacesta ma astept ca lucrurile sa stea altfel dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo din fotbalul spaniol. Simeone a declarat ca doreste sa termine inaintea Realului si sa repete performanta din 2014 (sezon in care au marcat 77 de goluri). Anul trecut au reusit sa marcheze doar 58 de goluri, insa acum doua sezoane au atins iarasi pragul de 70. Cu un atac atat de talentat, consider ca si Atletico ar trebui sa fie in aceeasi discutie cu Real si Barcelona, echipe care sunt asteptate sa inscrie ~100 de goluri in stagiunea ce sta sa inceapa.

Pronostic:

Atletico Madrid
Pariul a fost plasat la Betano

Sursa foto : unisport.com