Value Bet adus de Ferrari in calificarile Formula 1 – 14.09.2018 – Vlad

Formula 1

Value Bet adus de Ferrari in calificarile Formula 1 – 14.09.2018 – Vlad

Primele viraje din cursa de la Monza au adus initial extaz, insa mai apoi agonie celor de la Ferrari. Sebastian Vettel nu a reusit sa lege 2 victorii consecutive cum si-ar fi dorit, insa pariul nostru antepost inca are sanse bune de reusita. Maine se anunta calificari interesante, in care Ferrari va incerca sa-si apere titulatura de “favorita si avantajata de circuit” la Singapore.

Formula 1
Diferenta de cota comparativ cu Sportingbet.
Formula 1
Diferenta de cota comparativ cu Unibet.

Ferrari detine avantajul pe circuitul din Singapore:

  • Pentru un fan Red Bull, cand unul dintre pilotii tai (Danny Ric) nu prea mai are nicio tragere de inima sa conduca pana la finele sezonului si cand celalalt pilot (Max Verstappen) se plange in continuu referitor la perfomantele masinii, este un moment destul de trist. Cu toate update-urile aduse, Max a spus ca sunt la distanta de minim 3-4 sutimi de secunda fata de Ferarri, insa vor incerca sa dea tot ce au mai bun in calificari.
  • Daca de pericolul Red Bull nu ne este atat de frica, ramane principalul contra-candidat la titlul Mondial al constructorilor, anume Mercedes. In antrenamente, “Silver Arrows” au aratat destul de bine, insa consider ca Vettel si Kimi in Q2 si Q3 vor beneficia atat de avantajul motorului mai puternic, cat si de faptul ca se va alerga pe Hypersoft-uri, pneu nu neaparat favorabil pentru Mercedes.

Pronostic:

Formula 1

Daca nu ai cont la Betano, deschide unul de aici si primesti 100% bonus la prima depunere pana in 500 RON!

CLICK AICI!

Sursa foto : autosport.com