Veste mare! Romanii vor putea urmari meciurile din La Liga si Serie A

Veste mare! Romanii vor putea urmari meciurile din La Liga si Serie A

Cu putin timp inainte sa inceapa meciul dintre Girona si Valladolid, prima partida din noul sezon al La Liga, televiziunile Telekom Sport si Digi Sport au anuntat concomitent ca au obtinut drepturile de transmitere a meciurilor din cele doua campionate.

Deja, in acest moment, Digi Sport 3 transmite meciul dintre Girona si Valladolid. Stirea are menirea de a bucura fanii fotbalului din tara noastra. Dupa ce achizitionasera drepturile de transmitere ale competitiilor europene, cele doua televiziuni au avut probleme in a aconta si aceste competitii, suma ceruta de detinatorul drepturilor pentru cele doua intreceri fiind in jur de 35 de milioane de euro pentru trei ani.

Nu a fost anuntata suma pentru care s-a incheiat tranzactia, dar este cert ca pentru urmatorii trei ani, meciurile din cele doua campionate vor putea fi urmarite in Romania.

Meciurile din La Liga si Serie A au starnit interesul romanilor

Meciurile din cele doua campionate au fost mai mereu in atentia pariorilor din tara noastra. Mutarea lui Ronaldo la campioana Italiei, Juventus Torino, campania de achizitii a celor de la Inter Milano, dar si schimbarile de la AS Roma si Napoli anunta un sezon disputat in Italia.

Daca Barcelona si Real Madrid pareau de neatins in Spania, in acest an Atletico Madrid le poate contesta suprematia, profitand de plecarea lui Ronaldo de la Real si de o oarecare fragilitate a Barcelonei in defensiva (vezi meciul cu AS Roma din sferturile de finala ale Champions League).