Vicecampioana lumii umilita de Spania in Nations League

Spania in Nations League

foto:Reuters                                  Vicecampioana lumii umilita de Spania in Nations League

Marti seara, spectatorii prezenti pe Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) au fost martorii unei partide cu un deznodamant anticipat doar de cei mai fanatici suporteri. Cu cate 3 reusite in fiecare repriza, Spania s-a impus fara emotii in fata Croatiei, scorul afisat la finalul partidei, 6-0, fiind unul neverosimil, mai ales in conditiile in care din echipa vicecampioanei mondiale au facut parte jucatori principalii artizani ai succesului din Rusia (Modric, Perisic, Rakitic, Vida).

Dupa cum aflam din prestigiosul cotidian AS, eroul Spaniei din meciul de marti a fost Asensio, jucatorul lui Real Madrid inscriind golul 2, determinand in mare masura autogolul lui Kalinic si oferind nu mai putin de 3 pase de gol.

Ce pot castiga participantele la Liga Natiunilor 2018/2019

Cu doua victorii in cele doua meciuri disputate in UEFA Nations League (2-1 pe Wembley in fata Angliei si 6-0 contra Croatiei), Spania se afla pe locul 1 in Grupa 4-a din Liga A, renascand rapid sub comanda noului antrenor Luis Enrique. Fostul tehnician al Barcelonei in perioada 2014-2017 a surprins pe toata lumea introducand in meciul cu Croatia un singur jucator de la Barca (campioana en-titre), Busquets, schimbat si el dupa 59 de minute de joc. In contradictie totala, Real Madrid a avut 6 jucatori pe teren, determinand o parte din jurnalisti sa puna intrebari in legatura cu selectia facut, la care Enrique a raspuns in felul urmator:

“Nici n-am observat, dar nici nu mă intereseaza, ei sunt toti parte din nationala noastra. Nimic mai mult. Nu sunt de la o formatie sau de la alta. Baza e Real si mi se pare normal. La un moment dat nu mai era nimeni de la Barcelona? Eu nu vad decat un singur tricou. Al selectionatei Spaniei”, se arata intr-un articol publicat de gsp.ro.