Ziua de sambata ne aduce in prin plan o cota de 25 din fotbal formata din 10 pronosticuri

biletul zilei

Ziua de sambata ne aduce in prin plan o cota de 25 din fotbal formata din 10 pronosticuri

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe & echipa GnT Tips!

Urmeaza un nou weekend de foc si cu siguranta vom incerca sa scoatem profit din toate evenimentele pe care o sa le avem la dispozitie. Dupa ce am analizat alaturi de colegii mei partidele de sambat ne-am decis sa plasam biletul zilei. O sa avem la baza pronosticuri din toate campionatele tari din Europa, in principal din Premier League si Eredivisie. Nu uitati ca acest bilet are rolul de a va inspira, asadar daca va decideti sa il plasati va recomandam o miza modica, 5-10 lei, fiind suficienti pentru a scoate un profit multumitor sau daca doriti puteti alege exact pronosticurile ce va ofera incredere. Bafta tuturor si inspiratie maxima!

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

O sa va sugerezam ca de obicei sa nu plasati aceleasi evenimente pe mai multe bilete. O sa gasiti pe site-ul nostru alte ponturi fotbal extrem de interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here